Andjena heeft een nieuwe baan

Persoonlijke update: Ik heb een nieuwe baan!

 

Vol trots wil ik met jullie delen dat ik vanaf 1 oktober een nieuwe baan heb! Na 2 mooie, intense en leerzame jaren, duizenden kilometers en ontelbare Limburgse vlaaien is het tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

 

Ik ben zo dankbaar voor alles wat ik bij Medisch Centrum Groenewoud heb geleerd, ik ben erdoor gegroeid als mens en als psycholoog. Ik kan me nog herinneren hoe vaak me in het begin werd gevraagd naar mijn leeftijd. Begrijpelijk, patiënten vroegen zich af of ik, met mijn jonge leeftijd, wel voldoende in staat zou zijn om hen te begrijpen…

 

Inmiddels wordt me dat nog zelden gevraagd en als het me gevraagd wordt is het vaak complimenteus bedoeld ;) Dus zo zie je maar wat ervaring met je kan doen.

 

Mijn nieuwe baan dus! Ik ga werken bij het CIR in Velp, slechts 4,6 km bij mijn huis vandaan! Na alle uren in de auto heb ik wel de ambitie om af en toe met de fiets naar mijn werk te gaan, maar dan loop ik kans dat ik bezweet en met uitgelopen make-up aankom. Tips om te fietsen en er nog enigszins fashionable bij te lopen, anyone?

 

Ik kijk trouwens echt uit naar alle extra uren die ik ineens op een dag zal hebben. Sowieso later naar bed en vroeger thuis, zo fijn! Ja, dat heb ik afgelopen jaren wel echt gemist. Ik hoop ook meer tijd voor sporten en mijn sociale contacten te kunnen maken, maar bovenal meer tijd om te bloggen!

 

Voor degene die nieuwsgierig zijn geworden naar wat het CIR nu precies doet, ik raad jullie aan om een kijkje te nemen op www.cir.nl. Ik blijf werk doen waar ik absoluut in geloof en waar mijn hart op dit moment ligt.

 

Op mijn vrije dag wil ik straks aan de slag als relatietherapeut. Zoals jullie in de blog post over relatietherapie hebben kunnen lezen, is werken met paren een van mijn grootste passies. Ik hoop dan ook dat ik mijn droom binnenkort waar kan maken!

 

Bedankt voor het lezen!

 

Liefs Andjena

 

Leuk dat je langs komt op mijn website.

Ik ben Andjena Prins en werk met gedrevenheid als psycholoog bij Cir in Velp. In mijn blog houd ik je op de hoogte over dingen die ik mee maak op mijn werk, tijdens mijn reizen en in mijn privéleven. Daarnaast deel ik graag mijn passie voor lezen, koken, films en beauty met jullie. Lees verder...

Connect met Andjena via Facebook     Connect met Andjena via Instagram     Connect met Andjena via Linkedin     Connect met Andjena via Twitter

Inspiratie

Deel Mij