Bobbi Brown Shimmer Brick

Bobbi Brown Shimmer Brick Bronze

 

Bobbi Brown heeft met haar make-up lijn mijn hart gestolen. Ik ben fan van haar concealer, lipsticks en… last but not least de Shimmer Brick in Bronze. Wat een fantastisch mooi product is dit! Behoort inmiddels dan ook tot een van mijn holy grails en ik kan me haast geen dag herinneren dat ik het achterwege laat. Okay, misschien heel af en toe, als ik haast heb, maar meestal ga ik de deur niet uit zonder een vleugje shimmer ;)

 

Waarom is dit dan zo’n favoriet van mij?

Ik denk dat het komt door de glamour die dit product met zich meebrengt. Het is net of je hierdoor een vleugje extra vrouwelijkheid aanbrengt op je gezicht. Love it!

 

 

Bobbi Brown Shimmer Brick is een multifunctioneel product. Het kan als blush, higlighter, bronzer en zelfs oogschaduw gebruikt worden. Ik gebruik het zelf meestal na mijn blush als highlighter op mijn wangen. In de zomer breng ik het wat zwaarder aan, dan voldoet het zelfs als een bronzer!

 

Als ik haast heb en geen tijd voor oogschaduw, dep ik een vinger in een van de lagen en gebruik ik het als oogschaduw. Afzonderlijk kun je er een complete ooglook mee maken. En de lichtste kleur kun je dus puur als highlighter onder je oog gebruiken. Hoe handig!

 

De Shimmer brick is er in meerdere varianten. Ik ben zelf erg fan van de kleur Pink Quartz en Bronze. Je hebt verder nog de volgende varianten: Beige, Rose en Nectar, Apricot. Allemaal erg mooi.

 

Persoonlijk denk ik dat Bronze en Pink Quartz het beste staan bij een getinte huid. Maar ik vrees dat ik weer een nieuwe verslaving te pakken heb… dus will keep you posted als ik een van de andere varianten uit ga testen ☺

 

Kortom: een supermooi en multifunctioneel product om dagelijks je vrouwelijkheid eens extra te benadrukken!

 

Bobbi Brown Shimmer Brick is verkrijgbaar bij o.a. Douglas voor € 47.

 

Mindful in het leven staan @andjena

Mindfulness + Tip!

 

De laatste jaren is het hotter than hot: Mindfulness. Er zijn allerlei coaches en psychologen die cursussen geven om meer mindful in het leven te komen staan. Zelf heb ik nog geen cursus op dat gebied gedaan, maar in mijn werk staat zingeving en met aandacht leven centraal. Vandaar dat ik jullie wat meer wil vertellen over hoe je zelf meer op een mindful wijze kunt leven.

Ik heb zelf gemerkt dat sinds ik afgestudeerd ben, mijn leven heel gestructureerd is geworden. Dit heeft voordelen, ik heb een ritme, weet waar ik aan toe ben en voor mijn lichaam en geest is dat doorgaans rustgevend. Maar wat ik ook merk is dat dit soms het gevoel kan geven dat je leven zo ‘’geleefd’’ wordt.

 

Het idee van opstaan, werken, eten, sporten, slapen enzovoorts. En dan in het weekend uitslapen, bijkomen van je week, sociaal doen, je ritme in de war brengen en je weer voorbereiden op je volgende week. En dit tot je met pensioen zult gaan…zucht.

 

Terwijl ik dit schrijf, merk ik dat ‘zo’ denken precies het tegenovergestelde van mindfulness is: nl. vooruitdenken, in de toekomst leven.

En de toekomst…tja, die is allesbehalve bekend. Je snapt nu wel dat mindful leven voor mij een uitdaging is ;)

 

mindful living @ andjena

 

Mindful leven betekent dat je niet steeds met je verleden of toekomst bezig bent, maar dat je in het heden je aandacht richt. Een voordeel van in het nu leven is dat je wel met aandacht je toekomst kunt sturen. Het kan ervoor zorgen dat je daardoor meer energie krijgt, beter slaapt. Je wordt zelfbewust, rustiger en ontspannen.

 

Hierdoor ervaar je meer controle op je leven, zodat stress minder vat op je krijgt. Kortom: mindfulness leert je om je geest te sturen, in plaats van dat je gestuurd wordt door je geest. Je kunt dit trainen met behulp van diverse oefeningen. Mensen in het Oosten zijn hier zeer bedreven in, daar vindt het zijn oorsprong.

 

Ook de wetenschap is positief over mindfulness. Het blijkt dat het een gunstig effect heeft op psychische klachten als burn out, depressie en angststoornissen. Maar ook voor mensen die gewoon wat bewuster in het leven willen staan is het van toegevoegde waarde.

 

Dan nu mijn tip: de mindfulness app van VGZ.

 

Zorgverzekeraar VGZ is goed bezig door een gratis app te lanceren waarmee je een breed scala aan mindfulness oefeningen op elk moment van de dag tot je beschikking hebt. Gewoon te downloaden in de appstore van je mobiel, is binnen enkele minuten gepiept en klaar voor gebruik.

 

Hoe leuk is dat? Ik ben werkelijk enorm enthousiast hierover. De app ziet er mooi uit, met rustgevende kleuren. De stembegeleiding is fijn, je hebt genoeg keus tussen korte, lange, ademhaling-, focus-, meditatieve oefeningen. Kortom ideaal om binnen 5 weken meer mindful in het leven te staan!

 

Leuk dat je langs komt op mijn website.

Ik ben Andjena Prins en werk met gedrevenheid als psycholoog bij Cir in Velp. In mijn blog houd ik je op de hoogte over dingen die ik mee maak op mijn werk, tijdens mijn reizen en in mijn privéleven. Daarnaast deel ik graag mijn passie voor lezen, koken, films en beauty met jullie. Lees verder...

Connect met Andjena via Facebook     Connect met Andjena via Instagram     Connect met Andjena via Linkedin     Connect met Andjena via Twitter

Inspiratie

Deel Mij