Hemelse Primark Geurkaarsen op Andjena.com

Primark tip: hemelse geurkaarsen!

 

Hoewel ik enigszins teleurgesteld was over de Primark, moet ik toegeven dat ik de home afdeling ervan bij nader inzien toch wel erg leuk vind. Je kunt er o.a. schattige kussens, kaarsen en andere decoratieve spulletje vinden om je huis mee op te leuken. Allemaal erg sfeervol en knus voor nu het steeds kouder wordt.

 

In de herfst heb ik zelf ook graag kaarsen aan. Normaal gesproken koop ik deze bij de Action maar toen ik laatst in de Primark was en mijn aankopen afrekende, zag ik bij de kassa van die hele schattige potjes met geurkaarsen. Omdat ik mijn nieuwsgierigheid niet kon bedwingen, rook ik in een van de potjes. Mmmm…wat een heerlijke geur! Zonder verder nadenken nam ik 3 verschillende potjes mee.

 

Ik vind deze geurkaarsen er zo leuk uitzien, echt chique. Daarnaast ruiken ze overweldigend lekker. Ik ben helemaal in mijn nopjes met deze kaarsen en raad jullie aan, mocht je in de Primark zijn, deze zeker niet te laten staan. Ze kosten slecht 1 euro per stuk en gaan gemiddeld 10 branduren mee.

 

Ik heb zelf gekozen voor de volgende combinaties: Coconut & Vanilla Cream, Amazon Lilly en Blackcurrant & Orchid. Coconut & Vanilla Cream behoort tot mijn favoriet, maar de andere twee ruiken ook ontzettend lekker.

 

Wat ik later zag is dat ze van dezelfde kaarsen ook grotere formaten hebben, nog meer uren plezier ☺ Die neem ik de volgende keer zeker mee! Ik wil jullie deze budgettip ten zeerste aanraden, mocht je ook zo’n geurkaarsenliefhebber zijn als ik!

 

 

Chanel Chance eau Fraîche

 

Chanelgeuren staan voor mij voor tijdloze luxe en elegantie. Parfums die je zowel op jonge als op latere leeftijd kunt dragen.

 

Chanel Chance eau fraîche heb ik leren kennen als de signature scent van mijn vorige teamleidster. Ik heb het steeds een speciale geur gevonden die ik maar niet uit mijn hoofd kon zetten. Nu heb ik het ook in mijn bezit en als parfumjunkie wil ik jullie graag kennis laten maken met deze bijzondere geur.

 

De Chanel Chance is een collectie die bestaat uit drie geuren met dezelfde basisnoten, Chance, Chance eau Tendre en mijn persoonlijke favoriet: Chance eau Fraîche.

Zoals de naam als verraad, de eau Fraîche is de meest lichte, bloemige variant.

Geluk en sprankelende frisheid in een fles, wie wil dat niet?

 

Hoewel Chance vanwege zijn frisse eerder zal worden gezien als een lente of zomergeur, vind ik het zelf een zeer geschikte geur voor de herfst. Ik vind het dan net alsof je een vleugje zomer bij je draagt tijdens de gure, donkere dagen.

 

Chance eau Fraîche bevat als topnoten citroen en cederhout. In het hart vindt je roze peper, hyacint en jasmijn. De basis bestaat uit teakhout, amber, iris en nu komt het…patchoeli en muskus. Blijkbaar is de patchoeli een van de redenen waarom ik deze geur zo heerlijk vind ruiken. Het geeft de geur wat mystieks bovenop het bloemige en frisse. Ik vind het een speciale geur, heel anders dan mijn andere pafums.

 

Chanel Chance eau Fraîche op Andjena.com

 

Chance eau Fraîche doet me denken aan de warme zomeravonden, aan bloemenvelden, het geruis van de zee en watervallen. Ik kan me voorstellen dat mensen die niet van heel zware parfums houden, maar juist van een subtiele bloemige geur, absoluut gecharmeerd zullen zijn van Chance eau Fraîche. Dit is bovendien een geur die zich uitstekend leent als signature scent, omdat het niet overheersend is maar toch bijzonder genoeg om op te merken. De houdbaarheid is verrassend goed, ik heb ‘s morgens drie kleine spritzjes opgedaan en aan het einde van de dag rook ik de geur nog steeds erg goed. Dikke tien wat mij betreft!

 

Chanel Chance eau Fraîche is bij diverse parfumerieën te koop voor €73,51 voor 50 ml.

 

Series: What to see

 

Nu het najaar is begonnen en daarmee ook de lancering van een nieuw seizoen aan series, leek het me leuk om hierover te schrijven. In de zomermaanden kijk ik, net als velen, zelden series. Heel af en toe een film, maar liever lees ik dan boeken in het zonnetje op het achterdek.

 

Maar in de herfst, met de kachel en kaarsen aan, vind ik het heerlijk om me mee te laten voeren door mijn favoriete seriepersonages. Ik zal een aantal van mijn lievelingsseries met jullie delen.

 

Shout out voor Waar in Arnhem op Andjena's Blog

Shout out voor Waar

 

Een van de redenen waarom ik graag in Arnhem woon is de binnenstad. Ik houd ervan om in het weekend rond te struinen door de gezellige drukte of doordeweeks in alle rust.

 

Afgelopen zondag ging ik naar… driemaal raden…de nieuwe Primark, die sinds 30 september is geopend en bekend staat als de grootste van Nederland.

 

Hoewel ik me ondanks de drukte een weg wist te banen en hier en daar een basic item in mijn boodschappentas mikte, moet ik eerlijk bekennen dat ik niet zo onder de indruk ben. Geef mij maar de Bijenkorf terug.

 

Enigszins teleurgesteld besloot ik door de winkelpassage weer mijn weg richting de parkeergarage te vervolgen. Tot mijn oog werd getrokken werd door Waar. Met een gezellig buitenterras en uitnodigende kleurrijke artikelen is Waar absoluut een aanwinst voor de Arnhemse binnenstad.

 

Naast fairtrade artikelen bestaat het assortiment uit biologische, ecologische en gerecyclede producten. Een waar genot om doorheen te lopen, en een lust voor alle zintuigen. Je kunt er duurzaam geproduceerde producten vinden zoals koffie, thee, chocola en soep. Daarnaast talrijke cadeaus, bijzondere meubels, sieraden en accessoires. Elk product kent een uniek verhaal. In het zelfbedieningscafé heb ik genoten van een fairtrade wit wijntje.

 

Toen ik na afloop foto’s maakte van de winkel viel mijn oog op een turkooizen dopper. Hup, die ging mee, samen met een reep Tony’s Chocolonely ☺ De vriendelijke bediening door medewerkers van de sociale werkplaats is hartverwarmend.

 

Mocht je in Arnhem zijn, neem dan zeker een kijkje in deze speciale en liefdevolle winkel. Drink lekker een wijntje of een herfstige warme chocolademelk, sla een aantal Tony’s Chocolonely repen in en vind het perfecte cadeau voor je beste vriendin. Gegarandeerd genieten bij Waar!

 

Waar is gevestigd op Brouwersplein 11 en dagelijks geopend. Meer info vind je op www.ditiswaar.nl

 

Reactie plaatsen...

Leuk dat je langs komt op mijn website.

Ik ben Andjena Prins en werk met gedrevenheid als psycholoog bij Cir in Velp. In mijn blog houd ik je op de hoogte over dingen die ik mee maak op mijn werk, tijdens mijn reizen en in mijn privéleven. Daarnaast deel ik graag mijn passie voor lezen, koken, films en beauty met jullie. Lees verder...

Connect met Andjena via Facebook     Connect met Andjena via Instagram     Connect met Andjena via Linkedin     Connect met Andjena via Twitter

Inspiratie

Deel Mij