Rituals Wai Wang

 

Het is behoorlijk zeldzaam dat ik een product voor de tweede keer koop. Omdat we leven in een land waar we zoveel keus hebben en ik nieuwsgierig van aard ben, ga ik vaak liever op onderzoek uit naar een nieuw merk of versie van een product.

 

Toch kom je af en toe een product tegen waarvan je denkt: nee, niet verder kijken want je hebt goud in je handen!

 

Dit geldt in elk geval vaak voor de zeer geliefde producten van Rituals. De douche foams, de body butters…mmm… het perfecte cadeau om te krijgen of om jezelf op te trakteren.

 

 

Van een vriendin kreeg ik een jaar geleden een ander product van Rituals waar ik heel erg over te spreken ben. Ik heb het over de Exfoliating Body Scrub genaamd Wai Wang. Een heerlijk lobbige, naar lotus en Yi Yi Ren (korrel van een Chinese grassoort) geurende scrub.

 

Ik geloof dat het goed is om je ten minste 1 keer in de week grondig te scrubben zodat alle dode huidcellen weer weg zijn en je huid weer kan stralen. Als ik naar de sauna ga pak ik het scrubben steevast mee in mijn routine. Thuis ben ik doorgaans wat luier en om dat tegen te gaan heb ik dus Wai Wang maar opnieuw aangeschaft.

 

 

Wai Wang ruikt ge-wel-dig. Ik vind het zo’n typisch oosterse geur en als ik onder de douche sta word ik er zelfs op de meest sombere dag blij van. Het geeft me het gevoel van luxe en spa treatments.

 

De scrub is gemaakt van een cremebasis met ultrafijne Chinese Bamboe. Het voelt heel fijn aan op de huid. Prikt niet zoals scrubzout dat kan doen. Na het scrubben blijft er ook geen vetlaagje zoals bij veel andere scrubs, achter op de huid. Wel voelt je huid zacht, glad en verzorgd. En niet te vergeten, heerlijk geurend.

 

Wat mij betreft is Wai Wang (voorlopig) de meest perfecte bodyscrub (dus niet voor je gezicht). It makes me happy! Ik kijk alweer uit naar zondag, mijn bodyscrubdag ☺

 

Rituals Wai Wang is voor €14.50 verkrijgbaar bij o.a. de Rituals winkel.

 

Ben jij bekend met Rituals producten?

Inspiration pics & latest obession:

 

Latch – Sam Smith

 

You lift my heart up when the rest of me is down (never)


You, you enchant me even when you're not around (never)


If there are boundaries, I will try to knock them down (never)

I'm latching on, babe, now I know what I have found (never)

 

I feel we're close enough

I wanna lock in your love


I think we're close enough


Could I lock in your love

 

Now I got you in my space


I won't let go of you (never)


Got you shackled in my embrace

I'm latching on to you (never)

 

I'm so encaptured, got me wrapped up in your touch (never)


Feel so enamored, hold me tight within your clutch (never)


How do you do it, you got me losing every breath (never)


What did you give me to make my heart beat out my chest (never)

 

happily pessimistic

Happily pessimistic

 

Een paar weken terug had ik met een zeker iemand een gesprek over dat het soms best fijn voelt om je een tijdlang slecht te voelen. Ja, het klinkt wat paradoxaal en dat is het denk ik ook wel. Iedereen is altijd bezig met zich proberen weer goed te voelen, positief in het leven te staan en vooral te genieten van al het goede. Het glas is altijd halfvol en de focus ligt vooral op wat men heeft en kan bereiken.

 

Prachtig en inspirerend, ik meen het echt, als dit je manier van leven is. Maar wat ik merk is dat het me soms ook kan irriteren. Alsof het des te moeilijker wordt om je eigen manier van leven te accepteren, datgene waar je toch best trots op was, met de misschien wel wat schaarse, maar toch wel heel fijne momenten. Klink ik nu pessimistisch? Geef ik nu teveel af op de optimistische mens?

intertwining trees

 

Reflection on self: ik zie het glas als halfvol en halfleeg tegelijk. Als ik mijn stemming ga analyseren dan merk ik dat ik vrij neutraal in het leven sta tegenwoordig. Ik heb de nodige pieken evenals de dalen. Ik kan mezelf erop betrappen dat ik blij word van een mooie vogel, mijn uitzicht op het water of van een terloopse glimlach. Maar ik heb het nodig om me soms down te voelen, te huilen, te schreeuwen en te balen. Zonder beide kanten voel ik me niet compleet. En liever dan slechts een blij mens, wil ik me compleet voelen.

alcohol is a must

 

Ik nodig iedereen uit om zich tenminste een dag in de maand over te geven aan de donkere emoties. Kies gewoon een dag uit waarop dit je uitkomt. Liefst wanneer het zo’n grijze, gure, winterse dag is waarop de zon zich lijkt te verstoppen en de schemer de baas is. Doe je gordijnen dicht. Dim het licht. Trek je meest comfortabele outfit aan, who cares hoe je eruit ziet en of je gedoucht hebt.

 

Om op te warmen maak je een uitgebreide playlist met alleen maar sad sad songs. Zet dit hard, zodat het door merg en been gaat. Schenk jezelf een drankje in, liefst pure whiskey of wodka. Ook dit moet je kunnen voelen, de ruwheid ervan. Sta jezelf vervolgens toe om te voelen, te zwelgen in zelfmedelijden. Alle boosheid die je hebt, schreeuw het eruit. Alle verdriet mag er zijn, laat de opgekropte tranen vloeien.

 

andjena sad

 

Neem nog een drankje, het zal je erdoor heen helpen. Alle teleurstelling, weg ermee uit je systeem. Schrijf het op en steek het in de fik. Je bent geen slachtoffer meer. Je bepaalt zelf wat je met jouw emoties doet. Je neemt het heft in eigen handen. Je staat jezelf toe je rot te voelen. Gewoon, omdat het kan. Omdat het nodig is. Omdat je mens bent. Om je compleet te voelen.

 

Ga wanneer je dit proces doorlopen hebt (misschien wel meerdere keren, want nu mag alles eruit) ongestoord in bed liggen totdat je bijna begint te ontbinden. Je zult je leeg voelen. Je zult opluchting voelen. Je kunt de wereld weer aan.

 

 

 

 

 

Mijn tip voor 2015.

 

Ik hoop dat jullie een grandioos mooi jaar tegemoet gaan.

 

Be brave, beloved & beautiful.

 

Leuk dat je langs komt op mijn website.

Ik ben Andjena Prins en werk met gedrevenheid als psycholoog bij Cir in Velp. In mijn blog houd ik je op de hoogte over dingen die ik mee maak op mijn werk, tijdens mijn reizen en in mijn privéleven. Daarnaast deel ik graag mijn passie voor lezen, koken, films en beauty met jullie. Lees verder...

Connect met Andjena via Facebook     Connect met Andjena via Instagram     Connect met Andjena via Linkedin     Connect met Andjena via Twitter

Inspiratie

Deel Mij