Iphone6_blackandwhite_hand

Save me!

 

Ik weet nog goed toen ik vol trots mijn eerste mobiele telefoon in mijn handen kreeg en en het ‘king of the world’ gevoel had. Ik was 13 en ik kon met iedereen sms-en en bellen naar gelang mijn prepaidkaartje het toeliet. Des te harder kwam de klap toen mijn telefoon –destijds een onverwoestbare nokia-kapot viel en zo’n oerlelijke barst mijn scherm onbruikbaar maakte. Ouch!

 

Mijn les was gauw geleerd, als ik mijn zuurverdiende krantenwijk en supermarktbaantjes geld niet om de haverklap aan mobieltjes wilde blijven uitgeven, zou ik er drastische maatregelen voor moeten nemen. Voor Sinterklaas vroeg ik een beschermhoes om mijn telefoon een langer leven te geven.

 

Nu, inmiddels ruim 15 jaar later is een leven zonder mobiel voor mij bijna ondenkbaar. Des te belangrijker het dan ook is om deze goed te beschermen. En met allerlei leuke hoesjes is het soms moeilijk kiezen waarmee. Ik ben soms best een wispelturig type, heb dan ook veel verschillende hoesjes op diverse sites uitgeprobeerd. De laatste tijd ben ik vrij steady in mijn keus: liefst een transparante hoes, weinig poespas en…absoluut een bescherming voor mijn beeldscherm.

Iphone6_metBaseushoes

 

Via via stuitte ik op de site van Hoesjesoutlet. Een plek waar je zoveel keuzes hebt dat zelfs het kiezen van transparante hoesjes lastig wordt. Doordat de hoesjes (en ook nog andere accesoires) scherp geprijsd zijn is het leuk om je telefoon daarmee op te fleuren.

 

Ik heb een Iphone 6 en aangezien dit nog steeds een populaire telefoon is, kon ik op de site makkelijk een uur doorbrengen met mijn zoektocht naar een passende hoes voor erbij. Ik heb toch weer gekozen voor transparant, aangezien ik de achterkant mijn zilverwitte Iphone graag wil blijven zien (niets voor niets dat appeltje toch ;).

 

Dit keer heb ik gekozen voor een zilveren omlijsting, wat het geheel een luxe uitstraling geeft, alsof mijn Iphone een soort van gelift wordt (zoiets als shaping van je gezicht maar dan shaping van je phone).

Iphone6_Baseus_transparant_achterkant

 

Ik heb gelijk ook maar weer mijn scherm voorzien van tempered glass, geweldige uitvinding voor iemand zoals ik die haar telefoon in de tas met sleutels en andere scherpe items gooit. Zo ervaar ik de vrijheid om lekker onbezorgd met mijn telefoon om te gaan.

 

Mocht je nog op zoek zijn naar een leuke hoes, dan zou ik zeker een kijkje nemen op de site. Mijn tip is om een van het merk Baseus uit te kiezen, echt een mooie transparante hoes die je telefoon zowel beschermt als van extra glamour voorziet. Het oog wilt tenslotte ook wat, toch?!

 

Andjena_iphone6

 

 

Hoe bescherm jij jouw telefoon?

 

Reactie plaatsen...

Decadence Marc Jacobs

Decadence by Marc Jacobs

 

Stel je een oase voor, waar je terwijl je in de snikhete zon loopt, bedwelmd door raakt. In deze oase ga je niet alleen je dorst lessen…nee, je zult er genieten van meer. Je doet je ogen dicht om de geuren op te snuiven van sappige Italiaanse pruimen, fluweelzachte iris en goudkleurig saffraan.

 

Vervolgens inhaleer je dieper zodat Bulgaarse roos zich kan vermengen met de weelderigheid van iriswortel en de romigheid van jasmijn.

 

Wat blijft hangen is de uitdagende amber met sensuele vetiver en de warmte van papyrushout. Je ademt Decadence, mijn nieuwe geliefde parfum, van Marc Jacobs.

 

Decadence Marc Jacobs Boeddha

 

Decadence is een geur waar je twee kanten mee op kunt. Of je houdt ervan of je vindt het niks. Zo denk ik er tenminste over. In mijn geval mag het duidelijk zijn dat hier gelijk sprake was van liefde op het eerste gezicht. Zoals jullie van me weten hou ik van zware, aanwezige, zoete en oriëntaalse geuren. Daar voldoet Decadence in alle opzichten aan. Het is een geur waar ik me heel sensueel en chique bij voel. Een luxe geur waar ik zuinig mee wil zijn omdat ik het elke keer bij het opdoen de oase ervaring wil herbeleven.

Decadence marc jabobs

 

Ook was ik gelijk weg van de doos, het flacon en de wijze waarop het verpakt was. Mysterieus groen, de doos fluweelzacht met hierin de dop en het flacon apart verpakt. Het uitpakken alleen voelt al decadent aan. Het flacon is prachtig groen met gouden letters. Het blingbling effect wordt vergroot doordat de fles op een handtasje lijkt met een dop van slangenleer en een gouden ketting. Ook hierbij kun je twee kanten op, of je valt erop of je vindt het harstikke fout. Ik kan het wel waarderen, deze eyecatcher. Moest wel keihard lachen toen ik het aan een vriendin liet zien, die vond het juist oerlelijk!

 

Decadence hantasje

 

Decadence is zoals ik vaker bij Marc Jacobs geuren heb gemerkt, een geur die erg goed aanwezig blijft. Je hoeft wat mij betreft maar een keer te sprayen voor een avond of zelfs voor een hele werkdag. Daar hou ik van, waar voor mijn geld. Daarbij vind ik dit wel meer een parfum voor vrouwen die risico’s durven te nemen omdat dit parfum wel opvalt. Ik zie het dan ook vooral als een statement parfum, iets wat bij je moet passen.

 

Sinds kort heb ik trouwens ontdekt dat ik bij sommige geuren mezelf toe sta om op te gaan in een so called mindful parfum moment. Ik ga er echt voor zitten om de geur volledig in me op te nemen en ervan te genieten. En het voelt goed, een mindfulness oefening gecombineerd met beauty ☺

 

Decadence by Marc Jacobs

 

Probeer het maar eens uit. Zet je lievelingsgeur alvast klaar. Neem een douche, kleed je mooi aan (hierbij is vooral je lingerie belangrijk) en ga op een rustige plek zitten. Pak je parfumfles, kijk er van alle kanten naar, voel hoe deze in je handen ligt en ruik eraan. Spray vervolgens een paar keer op je typische parfumspots, in mijn geval mijn hals, decolleté, achter mijn oor, mijn haar en mijn polsen. Sta je toe om dan de oase in te gaan, enjoy...

 

Decadence edp is bij de parfumerie verkrijgbaar vanaf 30 ml voor €60.

 

 

Wat is jouw verwenmoment?

 

Reactie plaatsen...

Leuk dat je langs komt op mijn website.

Ik ben Andjena Prins en werk met gedrevenheid als psycholoog bij Cir in Velp. In mijn blog houd ik je op de hoogte over dingen die ik mee maak op mijn werk, tijdens mijn reizen en in mijn privéleven. Daarnaast deel ik graag mijn passie voor lezen, koken, films en beauty met jullie. Lees verder...

Connect met Andjena via Facebook     Connect met Andjena via Instagram     Connect met Andjena via Linkedin     Connect met Andjena via Twitter

Inspiratie

Deel Mij