Naast mijn werk bij het CIR heb ik een eigen praktijk voor (individuele) coaching en relatietherapie. Mijn missie is om jou / jullie weer in je kracht te zetten en ervoor te zorgen dat je weer de regie over je leven kunt ervaren.

 

Met welke klachten / problemen kun je bij me terecht?

In principe kun je met bijna alle klachten waar je alleen niet uit lijkt te komen bij mij in behandeling. Ik vind het wel belangrijk dat je je klacht serieus neemt en dat je oprecht gemotiveerd bent om er iets aan te doen. Pas dan is het mogelijk om weer nieuwe perspectieven te gaan zien.

 

Ik behandel onder andere:

 

•Overspannenheid / Burnout

•Relatieproblemen

•Levensfaseproblematiek

•Werk- en / of studiegerelateerde problemen

•Problemen met jezelf (negatief zelfbeeld, in de put zitten, assertiviteitsproblemen, identiteitsproblemen)

•Probleem met de verwerking van een bepaalde gebeurtenis (door een verliessituatie, trauma of scheiding)

•Angsten, angststoornissen en paniekaanvallen

•Verstoorde leefstijl

•Depressie

•Psychosomatische klachten

•Loopbaanbegeleiding

 

Het hangt van de aard en ernst van je klacht af wat de behandelduur zal zijn. Na een verkennend gesprek kunnen we afstemmen wat het meest wenselijk is. Mijn sessies varieren van 60 minuten (individuele sessies) tot maximaal 120 minuten (relatietherapie).

 

Wat betreft de locatie van de sessies kan ik me flexibel opstellen. Afhankelijk van wat voor jou het meest prettig is kunnen de sessies in mijn praktijk plaatsvinden, op een publieke plek (horeca gelegenheid) of zelfs bij jou thuis. Ook ben ik een groot voorstander van wandeltherapie, waarbij beweging en frisse lucht bijdragen aan fysieke en mentale activering.

 

Tarieven:

Het verkennend gesprek duurt een half uur, ik reken hiervoor 25 euro. Voor andere sessies geldt, afhankelijk van de behandeling en duur, andere tarieven. Indien je hier contact met me over opneemt, vertel ik je graag over de mogelijkheden.

 

Heb je nog vragen over jouw specifieke klacht, de behandelingen, de tarieven of wil je nog meer informatie, neem dan via onderstaand formulier contact met mij op. Je mag ook rechtstreeks een mail sturen naar contact@andjena.com. Ik doe mijn best om zo spoedig mogelijk een reactie te geven op je bericht.

 

Mocht je liever telefonisch contact willen, laat dan in je bericht je nummer achter zodat ik je terug kan bellen.

Jouw NaamJe Email AdresJouw Bericht aan mijContact Andjena

Leuk dat je langs komt op mijn website.

Ik ben Andjena Prins en werk met gedrevenheid als psycholoog bij Cir in Velp. In mijn blog houd ik je op de hoogte over dingen die ik mee maak op mijn werk, tijdens mijn reizen en in mijn privéleven. Daarnaast deel ik graag mijn passie voor lezen, koken, films en beauty met jullie. Lees verder...

Connect met Andjena via Facebook     Connect met Andjena via Instagram     Connect met Andjena via Linkedin     Connect met Andjena via Twitter

Inspiratie

Deel Mij